Genius Aulad buka peluang francais berkonsepkan prasekolah - Berita Harian , Siti Nurrazlinee Azmi (2012)
PERMINTAAN terhadap pandidikan prasekolah yang menitikberatkan konsep pembelajaran berasaskan Islam dengan bahasa lnggeris sebagai bahasa penghantar semakin menjadi pilihan kebanyakan ibu bapa hari ini.