Poliklinik Putra Medik tawar harga berpatutan rawatan kesihatan dan khidmat rund - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 29 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) kini membuka klinik swasta pertamanya, Poliklinik Putra Medik di Seri Kembangan, Selangor yang menawarkan perkhidmatan pemeriksaan, rawatan kesihatan dan perundingan pakar kepada orang ramai pada harga yang berpatutan.