Peserta ceramah - Utusan Malaysia, Azrul Hafis (2012)
TOKOH korporat,Datuk Mokhzani Tun Dr. Mahathir bersama mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) selepas sesi ceramah mengenai Coreers Poths,Dreom ond Chollenge di kafe Kompleks mahasiswa, pusat Penempatan Kerjaya,UPM Serdang,Selangor.