TKP penerangan baru - Utusan Malaysia (2012)
KUALAL UMPUR 27 Feb. - Pengarah Bahagian Gerak Saraf dan pengurusan Isu, Jabatan Penerangan, Tarmidzi Hashim (gambar) dilantik sebagai Timbalan Ketua Pengarah (Pengurusan) jabatan itu berkuat kuasa 16 Februari lalu.