Semangat guna Bahasa Melayu kurang - Berita Harian , Noor Shakil Hameed (2012)
RATA-RATA semua pihak sangat bersetuju dan menyambut baik cadangan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) yang akan mengaudit penggunaan bahasa Melayu dalam kalangan agensi kerajaan.