Nor Akmar pilih Denmark - Utusan Malaysia, Noor Fazrina Kamal (2012)
CINTA Nor Alanar Abdul Aziz, 32, pada bidang landkap memang sukar dipertikai.Jesteru,demi mencapai perinkat tertinggi pengajian dalam bidang tersebut, wanita ini sanggup meninggalkan ibu bapa tercinta di tanah air untuk melanjutkan pelajaran di burni Denmark.