Terapkan semangat perpaduan - Utusan Malaysia, Noor Mohammad Shakil Hameed (2012)
DALAM dua bulan pertama tahun ini saja masyarakat kita telah merayakan pelbagai jenis perayaan mengikut ajaran agama masing-masing dengan penuh ceria, harmoni dan bersatu padu.