Laman sesawang UTM terbaik - Berita Harian , Sabri Ahmad (2012)
PUTRAJAYA:Universiti Teknologi Malaysia (UTM) mencatat satu lagi kejayaan apabila diumumkan sebagai penerima tempat pertama Webometrics Ranking of World Universities (Julai 2011) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPTl, baru-baru ini.