Persidangan dua hari - Berita Harian , (2012)
PERSIDANGAN antarabangsa Bahasa, Sastera, dan Budaya Malaysia ke-7 anjuran Jabatan Bahasa Inggeris Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) akan berlangsung di Pullman Putrajaya Lakeside, Putrajaya, pada 10dan 11Julai ini.