Gesa iktiraf graduan pertanian profesional - Utusan Malaysia, (2012)
PUTRAJAYA14 Feb. - Kerajaan digesa supaya mengiktiraf graduan pertanian sebagai golongan profesional bagi menarik lebih ramai generasi muda menyertai bidang tersebut