Selendang Sakti, Melati & Melur - Teater percuma pelajar Bacelor Pendidikan Bahasa Melayu - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2008)
Pementasan dua teater Selendang Sakti dan Melati & Melor di Panggung Percubaan Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, pada 5 dan 6 April ini, bakal menguji bakat lakonan dan pengurusan pentas kira-kira 112 pelajar Bacelor Pendidikan Bahasa Melayu Sebagai Bahasa Pertama, Fakulti Pendidikan di Universiti berkenaan.