Tak rela maruah tercalar - Harian Metro, Saiful Affendy Sapran (2012)
PELUANG skuad Olimpik negara merebut tiket di london sememannya sudah tertutup rapat namun maruah skuad negara tidak boleh tercalar lagi pada baki dua perlawanan peringkat KumpuIan C menentang Jepun dan Syria pada 22 Februari dan 14 Mac ini.