Fong Ying penerima insentif paling banyak - Harian Metro, Saiful Affendy Sapran (2012)
KILAUAN pingat emas pada kejohanan dunia di Turki menerusi acara Taijijian tahun lalu nyata membawa tuah kepada ratu wushu negara, Chai Fong Ying apabila menerima hadiah insentif kemenangan paling tinggi bernilai RMIO,OOO pada Majlis Anugerah Kemenangan Sukan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) semalam.