Bakti rai OKU'warga emas - Harian Metro, (2012)
KUALA LUMPUR: biar pun sambutan tahun baru Cina sudah berlalu, kira-kira 500 anak yatim, warga emas dan orang kelainan upaya (OKU) pelbagai kaum tetap diraikan dengan meriah oleh Badan Amal dan Kebajikan Isteri -Isteri Menteri (Bakti) dan YTL Corporation pada majlis Jamuan Tengah Hari 'Vegetarian'di Hotel JW Marriott, semalam.