Syor kecuali cukai dana PIBG boleh subur budaya menyumbang - berita harian , noor mohamad shakil hameed (2012)
Isu terbaru membabitkan peranan dan sumbangan Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) di negara kita mula menarik perhatian khalayak, terutama membabitkan cadangan dan syor untuk memberi status pengecualian cukai kepada penyumbang dana PIBG.