Robot Anak Putra harumkan nama UPM - Berita Harian, Oleh Aniza Salwa Ab Ghani (2012)
MELAKA TENGAH: Pasukan mahasiswa Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai juara kategori Combat Robot Competition MMU Robotic Challenge Week 2011, di sini, baru-baru ini.