Kuasa autonomi melonjakkan riputasi IPT - Berita Harian , Mohd Rizal Azman Rifin (2012)
BERITA terkini yang menjadi bualan hangat warga institusi pengajian tinggi (lPT) tempatan ialah berkenaan kuasa autonomi. Bermula dengan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) memperolehnya,