Tabung Wakaf IImu UPM dapat dana RM50,000 - Berita Harian , Noor Eszereen Juferi (2012)
SERDANG:Tabung Wakaf Ilmu Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memperoleh dana sulung berjumlah RMSO,OOO sumbangan Puncak Niaga Sdn Bhd pada program Sehari Bersama Pengerusinya, Tan Sri Rozali Ismail, baru-baru ini.