Pengerusi SPR terima Anugerah Umar Abdul Aziz - Utusan Malaysia (2012)
Pegurusi Suruhanjaya pilihan raya (SPR) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof mendahului senarai penerima anugerah khas Maulidur Rasul peringkat negeri yang diadakan di Stadium Malawati di sini hari ini.