Magika Tawarikh seri menanti - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
PAMERAN Magika Tawarikh Seri Menanti yang berlangsung baru-baru ini membawa seribu satu sentuhan keajaiban fotografi yang amat bermakna kepada pelajar Jabatan Komunikasi (Kursus Kewartawanan Foto) Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM).