74 mahasiswa antarabangsa bincang cabaran pertanian terkini di UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALALUMPUR 3 Feb. - Seramai 74 mahasiswa pertanian dari sembilan negara akan berkumpul di Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 19 hingga 28 Februari ini untuk menyertai Simposium Pelajar Pertanian Antarabangsa (IASS) Ke-3.