Regu kukuh status - Harian Metro, (2012)
REGU negara mengukuhkan status 'jaguh kampung' apabila menjuarai kejohanan Sepak Takraw Terbuka Universiti Putra Malaysia(UPM) kelima yang berlangsung baru-baru ini sekali gus meraih hadiah wang tunai RM1,500.