Jangan hanya jadi acara tahunan - Utusan Malaysia, (2012)
IBN Kathir ketika menafsirkan ayat 21 surah al-Ahzab menjelaskan Rasulullah dapat diteladani dalam aspek-aspek berikut: • Dalam perkataannya Baginda menjadi ikutan sebagai insan yang berbicara sesuatu dari hati nuraninya yang ikhlas.