PNS sasar latih 10,000 usahawan - Berita Harian, (2012)
AKADEMI Francais yang ditubuhkan Perbadanan Nasional Bhd (PNS) bagi membangunkan kumpulan profesional dalam industri francais, akan melalui rancangan pembangunan lebih agresif menerusi pelan lima tahun ke arah menjadi pusat francais Asia menjelang 2016.