Golongan OKU mahukan transformasi bela nasib - Berita Harian, (2012)
GOLONGAN Orang Kurang Upaya (OKU) di negara ini masih boleh dikatakan umpama melukut di tepi gantang di mana masyarakat masih tidak begitu mempedulikan kehadiran dan kewujudan mereka.