RUPA ATAU HARTA - Berita Harian, (2012)
"HAl cinta dulu-dulu ..cinta malu-malu Cinta dulu-dulu memang susah nak bertemu .. Bila sudah dapat bertemu, cakap apa pun tak tahu .. Tegak berdiri tersipu-sipu, seram sejuk kaku membisu ...