TNC HEPA UPM terima Anugerah Coach Terbaik NLP - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
PUTRAJAYA – Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dato’ Dr. Mohammad Shatar Sabran menerima Anugerah Coach Terbaik ‘Neuro-Lingustik Programming’ (NLP) yang disampaikan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh baru-baru ini.