Dr. Razali Othman menang Anugerah Tesis Terbaik Yayasan Nurul Yaqeen - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 20 Jan - Pengarah Pusat Islam, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Razali Othman memenangi Anugerah Tesis Terbaik Yayasan Nurul Yaqeen 2015, anugerah yang diwujudkan sebagai dorongan dan pengiktirafan bagi merangsang penghasilan tesis bermutu tinggi yang dapat menyumbang kepada perkembangan ilmu secara signifikan.