Zakaria Zarkasi juara TRADEC'15 Excellent Award - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 1 Feb – Pelajar Bacelor Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (Multimedia), Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) Zakaria Zarkasi menjuarai pertandingan Program Cabaran Usahawan Dagang 2015 (Trading Entrepreneurship Challenge 2015) anjuran Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) UPM.