UPM duduki tempat keempat perarakan Maulidur Rasul Selangor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 20 Jan: Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menduduki tempat keempat terbaik perarakan kategori Institut Pengajian Tinggi Awam/ Institusi Pengajian Tinggi Swasta/ Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO)/ Masjid pada majlis sambutan Maulidur Rasul 2015 peringkat negeri Selangor, baru-baru ini. Ia adalah penyertaan sulung kontinjen UPM dalam perarakan sempena Maulidur Rasul peringkat negeri Selangor itu yang diadakan pada 24 Disember lalu.