Pelajar UPM wakili Malaysia ke Korat International Art and Culture Festival - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
THAILAND – Tujuh pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) terdiri daripada penari Kelab Senitari ADIMASTULI dan Residen Artis UPM, Nursyuhada Suaimi terpilih mewakili Malaysia ke Korat International Art and Culture Festival 2016 di Nakhon Ratchasima, Thailand baru-baru ini.