UPM raih 41 emas, 19 perak, 21 gangsa di SUKIPT 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SKUDAI, 5 Feb - Kontinjen Universiti Putra Malaysia (UPM) mengumpul 41 pingat emas, 19 perak dan 21 gangsa, sekali gus menduduki tempat kedua keseluruhan pada kejohanan Sukan Institusi Pendidikan Tinggi (SUKIPT) 2016.