Putra Plantation Forum tingkat pengetahuan kelestarian perladangan kelapa sawit - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 11 Feb – Institut Kajian Perladangan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Putra Plantation Forum Series 1 bagi mempertingkatkan ilmu pengetahuan mengenai kelestarian industri perladangan kelapa sawit di Malaysia.