Dua belas saintis UPM dominasi pengiktirafan TRSM 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 24 Nov – Seramai dua belas saintis Universiti Putra Malaysia (UPM) mendominasi pengiktirafan Top Research Scientist Malaysia (TRSM) 2012 dalam majlis 2012 Conferment of Fellowship of the Academy of Science Malaysia & Announcement of the 2012 Top Research Scientists Malaysia.