UPM-SEARCA BERKOLABORASI UNTUK GRADUATE SCHOLARSHIP PROJECT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 19 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan The Southeast Asian Regional Centre For Graduate Study And Research In Agriculture (SEARCA) yang telah disempurnakan oleh Timbalan Naib Canselor, (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof. Dato’ Ir. Dr. Mohd Saleh Jaafar dan Pengarah SEARCA, Gil C. Saguiguit sempena dengan 25th Executive Board Meeting of the Southeast Asian University Consortium for Graduate Education in Agriculture and Natural Resources (UC).