Tuanku Canselor UPM lancar Buku Mewah ‘With Knowledge We Serve’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 10 Nov – Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan melancarkan Buku Mewah ‘With Knowledge We Serve’ yang mengiktiraf usaha para akademik UPM melahirkan generasi saintis baharu.