Sistem Temujanji Pergigian kurangkan secara signifikan masa menunggu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 19 Jan-Pelanggan yang mendapatkan rawatan pergigian di Perkhidmatan Pergigian Pusat Kesihatan Universiti (PKU), Universiti Putra Malaysia (UPM) kini tidak perlu menunggu lama bagi mendapatkan rawatan pergigian.