Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris dilantik Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
PUTRAJAYA - Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris dilantik sebagai Naib Canselor baharu Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk tempoh selama dua tahun mulai 1 Januari, 2016 hingga 31 Disember, 2017.