Alumni Pertanian 1978 yakin boleh menyumbang kepada UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 16 Jan – Alumni Graduan Diploma Pertanian Kelas 1978 Universiti Pertanian Malaysia diyakini dapat menyumbang kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam bentuk material, kepakaran dan kebolehpasaran graduan.