Majlis Penyerahan Tugas dan Penghargaan Mantan Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG, 20 Jan – Prof. Dato’ Dr. Mohd Fauzi berjaya meletakkan UPM pada landasan yang tepat dalam meningkatkan kecemerlangan, kata Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris.