Mercu Tanda Sebagai Jenama - Prof. Abang Abdullah - Utusan Malaysia, (2008)
Bagi Profesor Abang Abdullah Abang Ali, reka bentuk bangunan yang dibina perlu mempunyai ciri-ciri tempatan supaya dapat disesuaikan dengan keadaan persekitaran dan buday serta bagi keselesaan penghuni.