Program YES pupuk pelajar STAR penyelidikan alam sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
PORT DICKSON, 21 Okt – Seramai 32 pelajar tingkatan tiga Sekolah Tuanku Abdul Rahman (STAR), Ipoh mengikuti program Young Environmental Scientist (YES) bagi memupuk minat dalam bidang penyelidikan sains alam sekitar baru-baru ini.