Chui Lai Kwan tambah pungutan emas UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
BUKIT JALIL, 1 Nov - Pelajar Fakulti Sains Teknologi dan Pemakanan Universiti Putra Malaysia (UPM) Chui Lai Kwan mengutip empat lagi pingat emas dalam acara 400 meter gaya bebas, 50m kuak lentang, 100m kuak kupu-kupu dan 400m gaya bebas berganti-ganti pada Kejohanan Sukan Institut Pengajian Tinggi (SUKIPT).