Tack Fai penembak UPM bidik emas 10 meter air pistol - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SUBANG, 31 Okt- Penembak Universiti Putra Malaysia (UPM) yang merupakan pelapis kebangsaan, Liew Tack Fai berjaya mempamerkan kehebatan apabila menyumbang sebutir pingat emas kepada UPM dalam acara 10 meter Air Pistol lelaki pada temasya Sukan Institut Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2012 pada hari kedua.