Pelajar UPM rangkul tiga emas acara renang SUKIPT 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
BUKIT JALIL, 30 Okt – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Chui Lai Kwan berjaya merangkul tiga pingat emas dalam acara 800 meter gaya bebas individu wanita, 400 meter rampaian dan 200 meter kuak lentang pada Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2012 di Pusat Akuatik Nasional Bukit Jalil.