Susulan Menara Kanser - Perjelas Kesan Radiasi - Harian Metro, Siti Fatimah Hassan (2008)
Penduduk berhak menerima penjelasan berhubung kaedah pengukuran termasuk aspek teknikal terhadap kajian yang dilakukan sebelum menara pemancar telekomunikasi dipasang di sekitar kawasan perumahan mereka.