FACE mampu tambah baik program pendidikan PERMATA Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (http://www.upm.edu.my/berita/details/facerosmahmansorbm, 2012)
SERDANG, 12 Sep – Isteri Perdana Menteri, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor yakin Pusat Penyelidikan Keluarga, Remaja dan Kanak-Kanak atau Family, Adolescent & Child Research Centre (FACE), Fakulti Ekologi Manusia berupaya menambahbaik program pendidikan PERMATA Negara yang sedia ada.