Alumni aset penting sumbang kecemerlangan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)

(untitled)
SERDANG, 16 Okt– Alumni adalah asset penting yang menyumbang kepada kecemerlangan UPM, kata Prof. Emeritus Tan Sri Dato’ Dr. Mohd. Rashdan Baba yang merupakan mantan Naib Canselor pertama Universiti Pertanian Malaysia (UPM).