UPM raih anugerah ‘Greentech University Award 2012’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)

(untitled)
KUALA LUMPUR, 12 Okt – Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat anugerah ‘Greentech University Award 2012’ kategori Silver pada majlis penyampaian Malaysia GreenTech Award 2012 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).