Galak pemakanan sihat - Harian Metro, (2012)
GOLONGAN kanak-kanak yang terbabit dalam Kajian Intervensi 'Nestle Healthy Kids' (NHK) menunjukkan hasil yang memberangsangkan dengan peningkatan pengetahuan,sikap dan amalan terhadap pemakanan, hanya selepas setahun ia dijalankan.